Vino Dalmacije | Prvi festival Vino Dalmacije uspješno priveden kraju
16335
post-template-default,single,single-post,postid-16335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Prvi festival Vino Dalmacije uspješno priveden kraju

Prvi festival Vino Dalmacije uspješno priveden kraju

U petak i subotu 13. i 14. travnja, održan je prvi festival Vino Dalmacije. Udruženje Vino Dalmacije odlučilo je napraviti festival po mjeri vinara, te su u tome uspjeli.

Uz pomoć suorganizatora, Sveučilišta u Splitu, festival Vino Dalmacije ovog vikenda je okupio vodeće dalmatinske vinare koji su se predstavili u restoranu Kampus, prostranoj studentskoj menzi. Pozitivna i ugodna atmosfera vladala je festivalom kroz oba dana, a festival je imao i humanitarnu notu. Cijenjeni dalmatinski kuhari Braco Sanjin i Hrvoje Zirojević kuhali su za posjetitelje koji su zauzvrat davali dobrovoljne priloge za potrebite studente iz Splita.

„Ovo je prvi put da smo nešto ovakvo organizirali, zadovoljni smo odazivom izlagača, a i reakcije i komentari koje smo dobili od njih su pozitivni. Već sada se veselimo sljedećoj godini.“ rekao je Ivica Kovačević, predsjednik udruženja Vino Dalmacije.

Kontakt za medije za festival Vino Dalmacije:

 

ana@vinart.hr